- 98% zadwolonych klientów
- Dostawa 24h
- 14 dni na zwrot
Nóż Tokarski NNBe 25X25 SW7 ISO 6R
Cena netto: 30,80 zł
Opis
Dane techniczne noża tokarskiego bocznego osadzonego 25x25 prawego
- szerokość trzonka h - 25 mm
- szerokość trzonka b - 25 mm
- długość całkowita L - 140 mm
- odległość n - 10 mm
- promień ostrza r - 0,8 mm
- waga - 0,67 Kg
Nóż tokarski boczny osadzony 25x25 prawy ze stali szybkotnącej HSS
Stal uniwersalna charakteryzująca się wysoką ciągliwością, dobrze znosi skręcanie przy obróbce materiałów do 830 MPA
Wysokiej klasy nóż tokarski NNBe, boczny odsadzany prawy. Dedykowany zarówno klientom indywidualnym, jak i dużym zakładom produkcyjnym. Wykonany jest zgodnie z normą wymiarową ISO 6, z nowoczesnej stali szybkotnącej SW7. Wymiary noża 25x25. Nadaje się do obróbki twardych materiałów, bez obawy o wyszczerbienie lub złamania ostrza noża. Ponadto zaletą noża jest duża wytrzymałość na ciężkie warunki skrawania, w tym na wysoką temperaturę do 600 stopni powstałą podczas skrawania z dużą prędkością. Noże tokarskie wykonane ze stali SW7 nadają się do obróbki twardych materiałów przy dużych prędkościach skrawania. Zrównoważona zawartość dodatków stopowych stali gwarantuje dużą wytrzymałość na uszkodzenia mechaniczne, a także dużą odporność na ścieranie i żarowytrzymałość. Noże tokarskie znajdujące się w naszej ofercie nadają się do skrawania na obrabiarkach tradycyjnych (tokarki, frezarki) a także na obrabiarkach numerycznych sterowanych komputerowych.
Czytaj dalej ZwińOpinie klientów
Dostawa
Wszystkie zamówienia realizujemy firmą kurierską GLS. W przypadku zamówień przekraczających 369 zł brutto przesyłka jest Darmowa
Kurier InPost | Przelew24 / Przedpłata | 14,76 zł brutto | Czas realizacji 1 dzień roboczy |
Kurier InPost | Pobranie | 17,26 zł brutto | Czas realizacji 1 dzień roboczy |
PODOBNE PRODUKTY
Korzystamy z własnych plików cookie i plików cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług i pokazywać Ci reklamy związane z Twoimi preferencjami, analizując Twoje nawyki nawigacja. Aby wyrazić zgodę na jego użycie, naciśnij przycisk Akceptuj.
Preferencje dotyczące plików cookie
Cookie | Dostawca | Przeznaczenie | Termin ważności |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | artykulytechniczne.pl | Plik cookie PHPSESSID jest natywny dla PHP i umożliwia stronom internetowym przechowywanie zserializowanych danych o stanie. Na stronie internetowej służy do ustanowienia sesji użytkownika i przekazania danych o stanie poprzez tymczasowe ciasteczko, które jest powszechnie znane jako ciasteczko sesyjne. Te pliki cookie pozostaną na Twoim komputerze tylko do momentu zamknięcia przeglądarki. | Sesja |
PrestaShop-# | artykulytechniczne.pl | Jest to plik cookie, którego Prestashop używa do zapisywania informacji i utrzymywania otwartej sesji użytkownika. Umożliwia zapisywanie informacji takich jak waluta, język, identyfikator klienta między innymi danymi niezbędnymi do prawidłowego funkcjonowania sklepu. | 480 godziny |
rc::a | Służy do odczytywania i filtrowania żądań od botów. | Uporczywy | |
rc::c | Służy do odczytywania i filtrowania żądań od botów. | Uporczywy |
Cookie | Dostawca | Przeznaczenie | Termin ważności |
---|---|---|---|
ads/ga-audiences | Te pliki cookie są używane przez Google AdWords do ponownego angażowania użytkowników, którzy mogą przekształcić się w klientów na podstawie zachowania użytkownika online w różnych witrynach. | Sesja |
Cookie | Dostawca | Przeznaczenie | Termin ważności |
---|---|---|---|
_ga | Rejestruje unikalny identyfikator, który służy do generowania danych statystycznych dotyczących sposobu, w jaki odwiedzający korzysta ze strony internetowej. | 2 lata | |
_gat | Używany przez Google Analytics do ograniczania liczby żądań | 1 dzień | |
_gat_gtag_UA_# | Służy do ograniczania szybkości żądań. | 1 minuta | |
_gd# | To jest sesyjny plik cookie Google Analytics służący do generowania danych statystycznych o sposobie korzystania ze strony internetowej, który jest usuwany po zamknięciu przeglądarki. | Sesja | |
_gid | Rejestruje unikalny identyfikator, który służy do generowania danych statystycznych dotyczących sposobu, w jaki odwiedzający korzysta ze strony internetowej. | 1 dzień |