- 98% zadwolonych klientów
- Dostawa 24h
- 14 dni na zwrot
Frez teowy 13,5X3 DIN 850 B HSS
Cena netto: 65,00 zł
Opis
Dane techniczne freza teowego 13,5x3
- średnica zewnętrzna robocza D - 13,5 mm
- grubość części roboczej b - 3 mm
- średnica części chwytowej d - 12,0 mm
- długość części chwytowej l - 39,5 mm
- długość całkowita L - 61,0 mm
Frez do rowków Woodruffa 13,5x3
Frez trzpieniowy przeznaczony do nacinania rowków Woodruffa ( z ang. Woodruff Key ) lub inaczej rowków czółenkowych o ostrzach na przemian skośnych. Wysokiej jakości frez teowy do rowków Woodruffa 13,5x3 trzpieniowy kształtowy NFRh. Jest to frez przeznaczony do nacinania rowków Woodrufa o wymiarach 13,5x3. Wykonany jest zgodnie z normą DIN 850 B. Frez posiada ostrza na przemian skrętne, stanowiące najlepszy wybór ze względu na opory skrawania oraz najmniejszą tendencję do wpadania w drgania. Frezy zalecane są do obróbki twardych i trudnoobrabialnych materiałów zaliczanych do klasy P1.2 – P1.3. Są to między innymi stale niestopowe, metale i metale kolorowe, stopy metali, termoutwardzalne tworzywa sztuczne. Zaletą frezów teowych do rowków czułenkowych 13,5x3 jest ich większa wytrzymałość na ciężkie warunki skrawania, w tym również na wysoką temperaturę (do 600 stopni C) powstałą podczas obróbki z dużą szybkością. Frezy zostały wyprodukowane są z nowoczesnej wysokogatunkowej stali szybkotnącej HSS (High Speed Steel). Dzięki jej właściwościom frezy są bardziej odporne na złamania, pęknięcia, wyszczerbienia i inne uszkodzenia mechaniczne.
Opinie klientów
Dostawa
Wszystkie zamówienia realizujemy firmą kurierską GLS. W przypadku zamówień przekraczających 369 zł brutto przesyłka jest Darmowa
Kurier InPost | Przelew24 / Przedpłata | 14,76 zł brutto | Czas realizacji 1 dzień roboczy |
Kurier InPost | Pobranie | 17,26 zł brutto | Czas realizacji 1 dzień roboczy |
PODOBNE PRODUKTY
Korzystamy z własnych plików cookie i plików cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług i pokazywać Ci reklamy związane z Twoimi preferencjami, analizując Twoje nawyki nawigacja. Aby wyrazić zgodę na jego użycie, naciśnij przycisk Akceptuj.
Preferencje dotyczące plików cookie
Cookie | Dostawca | Przeznaczenie | Termin ważności |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | artykulytechniczne.pl | Plik cookie PHPSESSID jest natywny dla PHP i umożliwia stronom internetowym przechowywanie zserializowanych danych o stanie. Na stronie internetowej służy do ustanowienia sesji użytkownika i przekazania danych o stanie poprzez tymczasowe ciasteczko, które jest powszechnie znane jako ciasteczko sesyjne. Te pliki cookie pozostaną na Twoim komputerze tylko do momentu zamknięcia przeglądarki. | Sesja |
PrestaShop-# | artykulytechniczne.pl | Jest to plik cookie, którego Prestashop używa do zapisywania informacji i utrzymywania otwartej sesji użytkownika. Umożliwia zapisywanie informacji takich jak waluta, język, identyfikator klienta między innymi danymi niezbędnymi do prawidłowego funkcjonowania sklepu. | 480 godziny |
rc::a | Służy do odczytywania i filtrowania żądań od botów. | Uporczywy | |
rc::c | Służy do odczytywania i filtrowania żądań od botów. | Uporczywy |
Cookie | Dostawca | Przeznaczenie | Termin ważności |
---|---|---|---|
ads/ga-audiences | Te pliki cookie są używane przez Google AdWords do ponownego angażowania użytkowników, którzy mogą przekształcić się w klientów na podstawie zachowania użytkownika online w różnych witrynach. | Sesja |
Cookie | Dostawca | Przeznaczenie | Termin ważności |
---|---|---|---|
_ga | Rejestruje unikalny identyfikator, który służy do generowania danych statystycznych dotyczących sposobu, w jaki odwiedzający korzysta ze strony internetowej. | 2 lata | |
_gat | Używany przez Google Analytics do ograniczania liczby żądań | 1 dzień | |
_gat_gtag_UA_# | Służy do ograniczania szybkości żądań. | 1 minuta | |
_gd# | To jest sesyjny plik cookie Google Analytics służący do generowania danych statystycznych o sposobie korzystania ze strony internetowej, który jest usuwany po zamknięciu przeglądarki. | Sesja | |
_gid | Rejestruje unikalny identyfikator, który służy do generowania danych statystycznych dotyczących sposobu, w jaki odwiedzający korzysta ze strony internetowej. | 1 dzień |